Esimene veinitegu

Selle peatüki peaks tegelikult kirja panema Ints. Mina võin vaid nii palju seletada, et esimene vein tehtid rabarberitest. Lisaks läks veel ka rosinaid, suhkrut ja muid ensüüme millest mina ei jaga mõhkugi.
Alustuseks tuli rabarberid koorida, tükeldada ning kaaluda.
                Abivalmis herr Stig on alati platsis!
             Purki lisada tükeldatud rabarberid.

                 Rabarberite otsa rosinad.
Pärast seda lisati vesi, suhkur, mingid ensüümid ja pärmid. Pudelikaelale tõmmati müts pähe, mässiti teki sisse ning viidi pööningule oma elu elama.
Laagerdunud vedelikust kurnasime sodi välja ja alles jäi selline lapipesu vedelik.
Lõpuks, kui vein oli settinud ja klaariks muudetud, villisime need pudelisse. Märgistatud pudelitesse sai lisatud veel suhkrut. Maitsmise järel eelistasid kõik naturaalset (ilma lisatud suhkruta) veini.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar